Home » Infrastructure » Windows » Install-Probs with Oracle 8.1.6 Client on XP SP2
Install-Probs with Oracle 8.1.6 Client on XP SP2 [message #120987] Wed, 25 May 2005 05:38 Go to next message
StefanTA650
Messages: 9
Registered: May 2005
Junior Member
Hi there!
I need some HELP! I tried to install Oracle 8.1.6 Client on an Intel Celeron 2.8GHz machine running Windows XP Pro with Service Pack 2. But the installation doesn't start. When klicking the "Install"-Button nothing happens except that the cursor switches to hourglass-style for a few seconds. Then the programm terminates without doing anything. Does anyone have an idea how to solve that problem????

THANKS IN ADVANCE!

Stefan
Re: Install-Probs with Oracle 8.1.6 Client on XP SP2 [message #121028 is a reply to message #120987] Wed, 25 May 2005 08:10 Go to previous messageGo to next message
Mahesh Rajendran
Messages: 10704
Registered: March 2002
Location: oracleDocoVille
Senior Member
Account Moderator
is this an P4 machine?
copy the oracle installation CD to local drive
rename symcjit.dll to symcjit.somethingelse
Run the installation from the hard drive.
Re: Install-Probs with Oracle 8.1.6 Client on XP SP2 [message #121053 is a reply to message #121028] Wed, 25 May 2005 09:56 Go to previous message
StefanTA650
Messages: 9
Registered: May 2005
Junior Member
Hi Mahesh!
no, it's not a pentium-IV-machine; it is a celeron. but i followed your instructions anyway and, well, it worked fine!!!! THANKS! so my conclusion is: there is an install-bug not only with the p4-processor but also with the celeron processor!!!! good to know...

bye then!

stefan
Previous Topic: No Windows Registry Cleanup correctly
Next Topic: Can't launch Net configuration assistant(Oracle9i) on win2003 server (64 bit)
Goto Forum:
  


Current Time: Mon Aug 15 07:08:20 CDT 2022